caenfrdees
CWBCNLogoV1 negro 500

La programació del Club Wagner

La programació del Club Wagner es repren el mes d'octubre per a oferir conferències, visionats i maratons al llarg del curs 2019-2020. Enguany es comptarà amb la participació de figures com Sílvia Pujalte, Xavier Vega, Jaume Radigales, Oriol Pérez Treviño, Hèctor Parra o Benet Casablancas.

Aquest mes d’octubre, el Club Wagner se suma a les commemoracions de l’aniversari Brossa, dedicant-li una exposició i dues sessions en relació a Wagner. wAgner À lA brossA-El Carrer de Wagner s’inaugurà el dimarts 8, mentre que el dia 14 podrem gaudir de la multiciplinarietat del poeta, amb els comentaris de Jordi Pagès a les seves pròpies obres dedicades a Brossa, el recitat de poesies per part de Joan Vigó l’exègesi de poemes visuals per part de l’arquitecta Carme Arianoutsos Crespí, i un disseny de la personalitat artística del mestre a través de Josep Vilaseca, qui va ser el seu barber i amb qui va compartir experiències estètiques inoblidables. L’homenatge es completa amb la conferència “Brossa o El cor alat”, de Glòria Bordons, acadèmica especialista en el poeta, que el dia 23 d’octubre ens situarà en el primer Brossa i l’activitat barcelonina dels anys 40 del segle XX, amb Dau al Set. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok