caenfrdees
CWBCNLogoV1 negro 500

La programació del Club Wagner

La programació del Club Wagner es repren el mes d'octubre per a oferir conferències, visionats i maratons al llarg del curs 2019-2020. Enguany es comptarà amb la participació de figures com Sílvia Pujalte, Xavier Vega, Jaume Radigales, Oriol Pérez Treviño, Hèctor Parra o Benet Casablancas.

El proper dilluns 2 de desembre el Club Wagner ofereix el seu propi homenatge a Siegfried Wagner en el 150 aniversari del seu naixement.


Personatge multidisciplinar, fou director d’orquestra, gestor, escriptor i compositor de 16 òperes notables que han quedat a l’ombra en el panorama operístic internacional per la figura omnipotent del seu pare del seu pare.

El proper dilluns 25 de novembre, a les 19h, el Club Wagner ofereix la conferència Desmitificant Strauss, a càrrec de Silvia Pujalte, especialista en lied. 


Avui dia, Richard Strauss és considerat un brillant compositor de lieder, però, què en pensaven els seus contemporanis, els crítics que lloaven les seves òperes i poemes simfònics? Parlarem dels lieder de Strauss, de les seves llums i les seves ombres, ara i fa cent anys.

El proper dilluns 11 de novembre, a les 19h, el Club Wagner ofereix el visionat d'una de les obres mestres de Richard Strauss, que recentment ha retornat al Festival de Salzburg després de 25 anys, amb la celebrada direcció d’escena de Romeo Castellucci i una interpretació magistral d'Asmik Gregorian en el paper principal.
   
Us hi esperem a tots!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok